SZOLGÁLTATÁSOK 


Készházaink egyedi készültségi szinteken is elérhetőek.
Tervek elkészülésétől a kulcsrakész állapotig egyaránt. Továbbá lehetőség van Szerkezetkész illetve félkész állapotban is megvásárolnia leendő ingatlanát.
 

Nagy falpaneles könnyűszerkezetes házaknál nem utolsó szempont manapság már ,hogy a gyártók a saját készház gyárukban készítik el a falaikat. Miután a készház gyár kamionra pakolta és leszállította az adott munkaterületre kezdődhet a falállítás.

Nagyobb házaknál 3-4 nap a falpanelek bedaruzása míg a kisebb házaknál akár 1-2 nap alatt is elérhetjük a félkész állapotot.


Hasznos információk 

Más gyártók által készített könnyűszerkezetes 

Osb Borítású házak

  • Szerkezetkész állapotban a falak OSB borítással rendelkeznek
  • Szerkezetet előtétfalazni kell ezáltal csökken a hasznos tér, anyagtöbblet keletkezik. 
  • Villanyszerelő helyszínen szabja be a kiállásokat.
  • Plusz munka plusz idő plusz pénz.

Mágus készház fermacell gipszrost falak

  • Lézer pontos falak .
  • Nincs szükség előtétfalazásra további gipszkartonozásra.
  • Fermacel Gipszrost falak nagy terhelhetőséggel rendelkeznek. Festhető, vakolható, glettelhető.
  • Gyárban CNC vezérelt fali kiállások marása villanyszerelési alapcsövezés. Nincs vésés, konnektorok kapcsolok egységesen egy síkban helyezkednek el.
  • Spóroljon milliókat ne költsön feleslegesen előtétfalra előtétfalazásra gipszkartonozásra.

Szerkezetkész állapot

Készültségi szint a gomb megnyomásával elérhető

Félkész Állapot

Készültségi szint a gomb megnyomásával elérhető

Kulcsrakész állapot

Készültségi szint a gomb megnyomásával elérhető


Alapozás

Készültségi szint a gomb megnyomásával elérhető


Miért érdemes fermacell gipszrost könnyűszerkezetes házat építeni?

Az emberek gyakran azt gondolják, hogy mindegy, milyen gipszalapú építőlemezt használnak egy-egy felület kialakításához. Az igazság azonban az, hogy bár kinézetük hasonló, összetételük nem azonos, gyártási módszereik éppúgy különböznek egymástól, mint a megkülönböztető jellemzőik. 

1. Gipszrost lemez

Ezeknek a lapoknak a homogén szerkezetét gipsz, üvegszál, cellulóz és különféle víz szigetelő adalékok biztosítják. Az őrölt cellulózhoz gipszet adnak, és addig keverik, amíg a keverék teljesen homogénné nem válik. A kapott keveréket ezt követően speciális hengerekkel a kívánt vastagságra préselik, és további hőkezelés által addig formálják a lemezt, míg fel nem veszi a kívánt formát. A speciális összetétel nagy szilárdságot és stabilitást biztosít ezeknek a gipszrostlemezeknek. Ennél is fontosabb, hogy a panelek víz- és tűzállóak. A gipszrost lapok nem károsítják az egészséget, mert nem tartalmaznak káros vegyszereket.

Elmondható, hogy a gipszrostlemezek univerzálisak az építőiparban. Leggyakrabban száraz építkezésekhez, válaszfalakhoz, padlásokhoz, könnyűszerkezetes házak burkolataként is használják. Favázas szerkezetek megerősítésére és nagy falpaneles házaknál is használatosak, a panelszerkezetek merevségének növelése érdekében. Nagy falpaneles házaknál nem utolsó szempont manapság már ,hogy a gyártók a saját készház gyárukban készítik el a falakat. Falak elkészítése után kamionra pakolnak majd az leszállítják az adott munkaterületre. Nagyobb házaknál 2-3 nap  a falpanelek bedaruzása kis házaknál akár 1 nap alatt is félkész állapotban lehet a ház.

2. Vízálló, fermacell lapok

( Könnyűszerkezetes házaink fermacell lapokból készülnek).

A gipszkarton lapok nem vízállóak, ezért kültérben fermacell lapokat használnak. Ezek víz- és a tűzállóak. Kemények, szilárdak, kiváló hang- és hőszigetelők. Természetes anyagokból - gipszből, papírrostból és vízből - készülnek, ezért befolyásolják hőérzetet ott, ahova telepítik őket. A Fermacell lapokat szárazpadló kialakítására is használják.

3. Gipszkarton, vízálló- és gipszrost építőlemezek

A gipszrost lapok jobban ellenállnak a sérüléseknek, mint a karton. A gipszrostlemezek keményebbek, stabilabbak és tűzállóbbak. Ezenkívül kisebb a sérülés lehetősége a telepítés során. Ezenkívül a ideálisak az épület belső vagy külső burkolására. Ezek a lapok vízállóak is. A Fermacell lapok a gipszrost lapokhoz hasonló különleges tulajdonságokkal rendelkeznek, de keményebbek, és járófelületekre, sőt száraz esztrich kialakítására is használhatók.Falszerkezetek

Külső határoló fal Grand-225(U=0,14 W/m2K)
Külső határoló fal Grand-225(U=0,14 W/m2K)

G-225(U=0,14 W/m2K)

Falvastagság: 42,5 cm

 fermacell gipszrost lap 1,25 cm 

párazáró fólia 1 réteg
KVH vázfa 20 cm
közötte kőzetgyapot 20 cm
gipszrost lap 1,25 cm
Drywit rendszer 20 cm

Gipszrost falaka

Belső határoló fal Grand-165 (U=0,18 W/m2K)
Belső határoló fal Grand-165 (U=0,18 W/m2K)

G-165(U=0,18 W/m2K)

fermacell gipszrost lap 1,25 cm

KVH vázfa 14 cm

közötte kőzetgyapot 14 cm
gipszrost lap 1,25 cm


https://m.facebook.com/maguskeszhazak